Home » Behandling » Drive the Mind

Drive the Mind

Har du – eller en du kender – brug for en køretur med psykologisk samtale eller coaching undervejs?

Drive the Mind er Danmarks eneste mulighed for at modtage sessioner med en psykolog, der er specialistuddannet i kognitiv adfærdsterapi, mens du bliver transporteret i bil.

Drive the Mind er for dig der er ensom, deprimeret eller har angst (f.eks. socialangst, agorafobi, angst for offentlig transport eller isolationstendens). Eller dig der har brug for coaching på vej til en krævende/afgørende præsentation/performance.

Med Drive the Mind kan du få en positiv oplevelse uden for hjemmet i dit lokalområde. Det kan løfte dit humør, reducere din angst og forhøje din livskvalitet. Hvis du bruger ydelsen som led i din coaching eller ledelsesudvikling, kan den hjælpe dig til at optimere din performance med lavest muligt stressniveau.

Ideen til Drive the Mind er kommet efter køreture med klienter til og fra adfærdseksperimenter og ekponeringer, som jeg har gennemført i mit arbejde som praktiserende psykolog de senere år. Klienterne har fortalt mig, at de ud over selve adfærdseksperimenterne også oplever stort udbytte af køreturen og samtalen undervejs. Derfor har jeg besluttet at tilbyde Drive the Mind som en selvstændig ydelse.

Erfaringen viser, at det virker beroligende at blive transporteret i bil i et roligt og stabilt tempo sammen med en chauffør, der er uddannet i kognitiv adfærdsterapi. Ift. coaching og lederudviklingsforløb viser erfaringen, at sessioner har ekstra god effekt når de i tid kobles tæt til situationer, hvor nye leveregler, tænkemåder og ny adfærd skal trænes og optimeres. F.eks. i forbindelse med interaktioner med bestyrelser, medarbejdere eller presse.

Prisen er almindelig samtalehonorar plus 2 kr. pr. kørt kilometer. F.eks. koster en times Drive the Mind på 60 kilometer således 120+1200= 1440 kr. Transporten til og fra opsamlingssted takseres på samme og tillægges.

Ring eller skriv til mig, hvis du vil høre mere om Drive the Mind eller du allerede nu tænker du vil bestille en session.

Drive the Mind er ikke en kørselsservice, men behandling/coaching. Det primære formål er altså behandling/coaching og ikke transport. Det skal det også være, når man bestiller. Man kan således godt bestille en session i forbindelse med transport til en bestemt begivenhed man skal til, hvor behandling/coahing umiddelbart inden er afgørende. F.eks. en fest eller et arrangement, som man pga. socialangst har svært ved at fremmøde til. Det kan også være man som leder bestiller sessionen, så den ligger op til en konference man skal deltage i eller en præsentation man skal holde.

Det er et krav, at sessionen bestilles mindst to dage i forvejen, ligger inden for normal arbejdstid, og hvis aktuelt afbestilles min. 2 dage før.

Jeg kører i en almindelig stationcar, der ikke har ekstra udstyr til transport af kørestolsbrugere (man skal selv kunne gå til og fra bilen, sætte sig ind og stige ud). Stok, kørestol og rollator, som kan foldes, kan medbringes.

Ring 29829174 eller skriv til hyllconsult@protonmail.com for bestilling af Drive the Mind