Home » Psykolog Nikolaj Hyll

Psykolog Nikolaj Hyll

HYLL_LOW01Jeg arbejder kognitivt – adfærdsterapeutisk og mine klienter kender mig for tryg, omsorgsfuld, empatisk og effektiv terapi og coaching. Du tilbydes forskningsbaserede terapeutiske metoder, inklusive medfølelsesfokuseret terapi og mindfulness.

Udredning, rådgivning og behandling ved alle psykiske lidelser og vanskeligheder, herunder; depression, angst, fobier, OCD, stress, krise, kompliceret sorgreaktion, PTSD, afhængighed, uro, problemvrede og lavt selvværd. Derudover tilbyder jeg personlig udvikling, selvudvikling og kurser.

Jeg har aftale med sygeforsikringen “danmark”, der giver op til 300 kr. pr. samtale*. Jeg modtager selvbetalere og klienter henvist fra private forsikringsselskaber og kommunen. Klienter med sundhedsforsikring kan oftest modtage behandling uden eller med lille egenbetaling. Læs mere her.

Jeg er uddannet på Københavns – og Århus Universitet og har gennemført min praktiske kliniske træning og videreuddannelse ved Kognitivt Psykologcenter, Wattar Gruppen i København samt den to – årige specialistuddannelse i kognitiv adfærdsterapi på Skolen for Evidensbaseret psykoloterapi der hører under psykiatrien i Region Hovedstaden. De seneste tre år har jeg udelukkende arbejdet med terapi, selvudvikling, coaching og konsulentopgaver fra egen klinik i Espergærde.

Før psykologstudiet var jeg officer i handelsflåden. Uddannelsen til skibsfører og min tidligere karriere som officer på internationale skibe rundt om i verden, i samarbejde med mennesker fra forskellige kulturer med vidt forskellig livserfaring, har bidraget til at give mig et erfaringsgrundlag jeg kan trække på i mit arbejde som professionel samtalepartner.

Ring/sms uforpligtende på 29 82 91 74 eller skriv til hyllconsult@protonmail.com

Skriv ikke personfølsomme oplysninger hvis du ikke har sikker/krypteret mail. Hvis du ikke har sikker mail og ønsker at kontakte mig som psykolog, kan du skrive en mail med tlf nummer, eller ringe og lægge en besked på min svarer, hvor du beder om at blive ringet op.

Se mere på www.nikolajhyll.dk

Privat praksis i Espergærde, Helsingør Kommune.

 

Psykolog Nikolaj Hyll

29 82 91 74
Sct. Georgs Vej 17a
3060 Espergærde

Klinikkens adresse er Sct. Georgs Vej 17A, 3060 Espergærde, 29829174

Psykolog Nikolaj Hyll

Anbefaler one.com som host for din hjemmeside: http://one.me/daacwzgk