Home » Om psykologividen.dk

Om psykologividen.dk

Kære læser af denne blog._AWO1512565-75dpi

På denne blog finder du artikler der handler om emner som måske har din interesse. Hvis du allerede er landet her er der i hvert fald en sandsynlighed for at det er tilfældet.

Jeg arbejder i det daglige som klinisk psykolog med egen praksis, hvor jeg ser unge og voksne med forskellige vanskeligheder og problematikker, der arbejder med sig selv for at få det bedre. Det er et meget givende og spændende arbejde. Du kan få mere information om min praksis i Espergærde her.

Jeg er så heldig at psykologien ikke kun er mit arbejdsfelt, men også min store interesse. Det betyder at jeg bruger meget tid på at læse om relevante undersøgelser, forskning, terapiformer og interventionsmetoder.

På denne blog vil du derfor kunne finde artikler, kommentarer, resumeer og andet som min interesse har motiveret mig til at skrive.

Jeg håber du vil finde bloggen interessant og måske også have lyst til at skrive en kommentar.

(Personer vist på billeder på dette site er ikke klienter men statister. Mange tak til min kollega Christina og min ven Kaj)

Med venlig hilsen

Nikolaj Hyll

cand. psych. aut.

Autoriseret psykolog

Privat praksis i Espergærde, Helsingør Kommune.

Psykolog Nikolaj Hyll

29 82 91 74
Sct. Georgs Vej 17a
3060 Espergærde

Klinikkens adresse er Sct. Georgs Vej 17A, 3060 Espergærde, 29829174